Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Åbner gulvtekniske udstilling for trægulveJesper Washuus, der ejer TræGulvCentret, har mange års erfaring med levering, montering og slibning af trægulve. Nu åbner han for første gang showroom i Jylland.

Åbner gulvtekniske udstilling for trægulve

TræGulvCentret åbner 450 m2 gulvteknisk showroom i Ikast

Del artiklen på

TræGulvCentret er etableret i 1997, og er dermed Danmarks ældste specialforretning indenfor trægulve. Det nye showroom tilbyder en gulvteknisk udstilling eller ’et visuelt videnscenter’.

Ved TræGulvCentret kan man bl.a. få mere end 20 års viden om trægulve, mulighed for at se op til 50 m2 udstillingsøer fra markedsledende leverandører, fremvisning af unikke løsningsmodeller og tekniske konstruktioner, og man kan møde fagfolk, som er stolte af deres håndværk.

Åbningen fejres med åbent hus fredag d. 30. november, lørdag d. 1. december og søndag d. 2. december.

-los


Læs mere om Gulve

16/11 2018
GulveEpoxy gulveFliseklæberFodlisterFodpanelerForkantslisterFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeKrydsfinerListerLydisoleringSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveUndergulveVandtætningVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder