Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Gratis vejledning om trægulve og indeklima

Gratis vejledning om trægulve og indeklima

I samarbejde med Fagligt forum for trægulve har TRÆinformation udarbejdet ny pjece TRÆfakta 14 Trægulve - Indeklima. Den kan downloades gratis og læses af alle

Del artiklen på

Forbrugerne har i dag meget høje forventninger til ensartetheden af trægulve. TRÆfakta 14 fokuserer på netop de forhold, der har betydning for at opnå små og ensartede tolerancer for især fuger mellem gulvbrædderne.

Da træ er et naturmateriale, der reagerer på fugt, har det derfor stor betydning, hvordan træet er tørret, hvilke fugtforhold der er under lægning, samt hvilket fugtforhold der er i indeklimaet i dagligt brug. Alt dette kan du læse mere om i TRÆfakta 14.

-jhn

Du kan finde og downloade pjecen her

De øvrige gratis pjecer finder du her

Læs mere om Gulve

27/3 2019
GulveEpoxy gulveFliseklæberFodlisterFodpanelerForkantslisterFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeKrydsfinerListerLydisoleringSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveUndergulveVandtætningVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder