Aktuelle nyheder om byggebranchen - Gulve

Gulventreprenør indtager Fyn og JyllandMed etableringen af afdelingen i Fredericia får Uniplan Danmark nemmere ved at servicere de otte projekter på Fyn og i Jylland.

Gulventreprenør indtager Fyn og Jylland

Undergulvsfirmaet Uniplan Danmark, der på mindre end tre år har nået en årsomsætning på 100 mio, har indtaget Jylland og Fyn med etableringen af ny afdeling i Fredericia

Del artiklen på

På mindre end tre år har Uniplan Danmark fået sollidt fodfæst på markedet for undergulve til større byggerier, og med otte projekter i Jylland og på Fyn har virksomheden nu ansat Christina Priisholm Pedersen som daglig leder af en ny afdeling i Fredericia.

- Det prestigefyldte byggeri Ø4 i Aarhus er kommet godt i gang. Uniplan Danmark skal blandt andet lave 33.000 kvadratmeter undergulv for hovedentreprenøren MTHøjgaard i højhuset AARhus, der er tegnet af Bjarke Ingels og BIG, fortæller Morten Wrem, direktør for Uniplan Danmark og fortsætter:

- Men samtidig får vi større fokus på de mange byggerier i det vestlige Danmark, og forventer derfor endnu større vækst i denne del af landet, hvor vores mål i 2018 er en omsætning på 40 millioner. Ligesom i resten af virksomheden har væksten været nærmest lodret, så det tyder allerede nu på at vi når det mål. Derfor er vi allerede nu på udkig efter endnu en byggeleder til afdelingen, fortæller Morten Wrem.

-jhn


Læs mere om Gulve

30/10 2017
GulveEpoxy gulveFliseklæberFodlisterFodpanelerForkantslisterFugemasseGulvbelægningGulvisoleringGulvmaskinerGulvplejemaskineGulvslibereGulvspartelGulvstrøerGulvvarmeIndustristøvsugerKrydsfinerListerLydisoleringSpånpladerSportsgulve med lamelparketSportsgulve med linoleumSportsgulve med massiv parketSportsgulve med PU-belægningSportsgulve med vinylbelægningTrægulveUndergulveVandtætningVintermåtterTilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder