Aktuelle nyheder - Gulve

Ny selvnivellerende gulvspartelmasse har stærkt nedsat CO2-udledningLIP 227 er EC1-Plus certificeret, hvilket sikrer håndværkeren et godt arbejdsmiljø og slutbrugeren et bedre indeklima.

Ny selvnivellerende gulvspartelmasse har stærkt nedsat CO2-udledning

I LIP 227 indgår der en specialudviklet cement, som blandt andet indeholder den grønne cementtype Futurecem samt biobaserede polymerer

Del artiklen på

LIP udvider nu sit sortiment med LIP 227 – en selvnivellerende gulvspartelmasse, der er udviklet til at minimere produktets klimapåvirkning. 

LIP 227 er velegnet til udjævning, opretning og udspartling af gulve på underlag af beton, puds, natursten, keramiske materialer, metal, asfalt, træ mv. Produktet kan bruges både indendørs og udendørs og på steder med gulvvarme.

For at gøre arbejdet nemmere for håndværkeren er LIP 227 beregnet til påføring med snekkepumpe og lignende maskiner. Med pumpepåføring kan der arbejdes hurtigere og alligevel med en jævn overfladefinish, samtidig med at arbejdet bliver væsentligt mindre fysisk krævende for håndværkeren. LIP 227 kan påføres i lag fra to til 30 mm i én arbejdsgang.

Udover at spartelmassen belaster klimaet mindre, er de sække, som den leveres i, lavet af FSC-certificeret papir. Det betyder, at papiret kommer fra ansvarligt skovbrug, der tager hensyn til mennesker og miljø. 

- LIP har en klar ambition om at være den foretrukne leverandør af materialer til fremtidens byggeri. Derfor er vi meget stolte af at kunne tilbyde en helt ny gulvspartelmasse med samme gode egenskaber som vores traditionelle produkter, men med markant lavere CO2-udslip. Vi skal alle bidrage til en positiv udvikling og hjælpe hinanden i klimaomstillingen. Det er derfor utrolig vigtigt at udvikle og investere i klimasmarte produkter, og med innovative løsninger som Futurecem og miljøcertificeret emballage bevæger vi os mod en mere bæredygtig fremtid, siger
Kristian Mortensen, udviklings- og kvalitetschef i LIP.

-dc

Læs mere om Gulve

2/12 2022