Utzin utz
scroll
Trægulve anerkendes for holdbarhed og teknologi

Trægulve anerkendes for holdbarhed og teknologi

Bjelins hærdede trægulve høster international anerkendelse og priser inden for bolig- og kommercielt design

Dette års bedste produkt 2023-pris fra Design Journal samt FCNnovation Award for banebrydende innovation bekræfter Bjelins position som en af branchens førende. 

Projektet med Bjelins hærdede trægulve ved hotellejlighedskomplekset Charlottehaven blev hyldet i den kommercielle kategori ved Installation Award af FLOOR Trends & Installation samt tildelt prisen Overall Product ved The International Surface Event (TISE). 

- Vi er stolte over, at vores ekstraordinært holdbare trægulve bliver anerkendt som branchens bedste af eksperter, udtaler Fredrik Alfredsson, global salgschef hos Bjelin i pressemeddelelsen.  

- Vi stræber konstant efter at skabe gulve, der kan stå i generationer, hedder det yderligere. 

Skandinavisk design – kroatiske råvarer 

De skandinavisk designede gulve er fremstillet i Europa med avanceret teknologi og FSC-certificeret træ fra Kroatien. Den nyeste 3.0-serie, der blev lanceret tidligere i år, byder på opdaterede farver, teknologier og planker i nye formater. 

Bjelins hærdede trægulve er skabt med en patenteret teknologi, der kaldes Woodura. Den resulterer i ægte trægulve, der er meget modstandsdygtige.  

Teknologien muliggør også produktion af ti gange mere gulv fra hver kævle. Teknologierne er udviklet internt af søsterselskabet Välinge Innovation. 

Gulvene er udstyret med et vandtæt låsesystem, der forhindrer vand i at trænge igennem samlingerne og skade undergulvet. Installationen foregår uden brug af lim eller søm. 

-ms

11/4 2024