Aktuelle nyheder - Trapper

Fejrer 30 år med trapperDet er blevet til nogle spektakulære trapper i løbet af de 30 år, Wood Step har eksisteret. Denne trappe er monteres hos Randers Arkitekten.

Fejrer 30 år med trapper

Wood Step har på 30 år rykket sig fra køkkenbordssalg til +20.000 solgte trapper. Stifter Peter Ravn er i fuld gang med et generationsskifte, men arbejder stadig i virksomheden

Del artiklen på

1. februar kunne Wood Step fejre sine første 30 år med trapper. Samme dag blev også stifter Peter Ravn fejret. Han har ikke helt sluppet trapperne endnu, selvom Michael Frandsen og sønnen Jacob Ravn overtog ledelsen i firmaet i 2016.

På 30 år er virksomheden vokset fra at høre til blandt de mindste til at kunne kalde sig en af de største leverandører af trapper herhjemme. De første trappeordrer blev ekspederet hjemme fra Peter Ravns køkken, hvor han jonglerede med kold kanvas og trappebestillinger.

Bevæbnet med skrivemaskine, fax, nyindkøbt mobiltelefon i en anseelig størrelse plus en pæn portion selvtillid, kastede han sig ud i projekt selvstændig:

- Jeg er nok mere stædig og vedholdende end de fleste, forklarer Peter Ravn.

- Og så er jeg vokset op med en far, der tidligt lærte mig, at hårdt arbejde og gåpåmod kan bringe dig langt.

Den tilgang har bragt trappefabrikken helt i front som en af de største leverandører af trætrapper herhjemme. Hovedkontoret har samme adresse som i ’91, men køkkenet i privaten er for længst skiftet ud med en renoveret længe, der hører til ejendommen.

Læs mere under billedet...
Næste generation er godt i gang
Medarbejderstaben tæller 30 medarbejdere fordelt på 3 landsdækkende afdelinger, og trappefirmaet har leveret mere end 20.000 trapper hen over de sidste 30 år.

Blandt de mere spektakulære af slagsen kan nævnes: Lauras køkkentrappe i Korsbæk på bakken, trappe til nationalklenodiet Det Gule Palæ, en bæredygtig reoltrappe og en kopi af Elvis’ trappe på Memphis Mansion i Randers.

Succesen er dog ikke Peter Ravns fortjeneste alene, anerkender stifteren.

- Jeg fandt ret tidligt ud af, hvor vigtigt det er at omgive sig med de rigtige medarbejdere. Derfor er jeg også tryg ved tanken om at slippe trapperne helt indenfor en overskuelig fremtid. Vi har dygtige medarbejdere ansat – og Jacob og Michael har allerede bevist, at Wood Step er i kompetente hænder. Siden de overtog ledelsen i 2016, er vi vækstet, fortæller han.

-los


Læs mere om Trapper

4/2 2021
  • Vejletrappen

    Vejletrappen

    Individuelle trætrapper siden 1972. Smukt og funktionelt dansk design.