left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Biler til byggebranchen

Ford på trapperne med racer TransitFørste nyhed er Connect Sport uden ændringer i maskinrummet, næste bil med fartstriber og alufælge er Connect Sport, som byder på lidt mere, herunder 185 HK fra den opdaterede 2-liters maskine.

Ford på trapperne med racer Transit

Efteråret står på ny Transit Custom, men der kommer også et par racer-Transit på gaden

Del artiklen på

Af Jørli Petersen

Ford har i flere måneder sendt tydelige signaler om, at der til efteråret kommer en ny Transit Custom. Bare vent til du ser den indeni, driller Ford de mulige kommende købere, mens det udvendige ikke har de helt store ændringer, men så er det jo heldigt, at der samtidig kommer et par udgaver, som virkelig giver den gas på det udvendige.

Til september kommer den første racer-Transit. Custom i race-trim ser ud til at følge umiddelbart efter, og mens Connect Sport ikke har noget, der ligner nyt under hjælmen, ser det lidt anderledes ud med den næste top-Connect. Her skulle der blive 185 pumpede 2-liters dieselheste at spille med, når man sidder bag rattet i den nydesignede kabine.

Septembers Connect Sport har 120 HK fra den 1,5 liters diesel. Det, der adskiller bilen fra hverdagen, er 16-tomme fælge, fartstriber og sæder med det, Ford kalder delvist læder?

Custom Sport, også kaldet racer-Transit, lægger 185 HK. Den fås i kort og lang udgave, den fås med manuelt eller automatgear, her er der også del-læder, bilen har skørter, striber og spejle i Sport-design, kofangerne er karrosserifarvede, og man kan vælge mellem 17- og 18-tomme fælge.

Sport Transit kan også fungere som wifi hotspot med 10 opkoblinger på byggepladsen, men så er bilen bundet til stedet, og det sporty bliver noget mere jordnært, for skal man være på nettet, eller skal man være kørende på gader og veje? Helt nye spørgsmål til en Transit model sport.

Læs mere om Biler til byggebranchen

6/9 2019