Aktuelle nyheder - Byggeri

Over 12.000 fulgte Building Green TogetherTre scener og 120 talere var i spil, da Building Green gik online med streamingformatet Building Green Together. Foto: Martin Høyer.

Over 12.000 fulgte Building Green Together

Building Green måtte på få uger omlægge det stort anlagte jubilæumsevent i Forum til en virtuel event med streaming. Succesen overgår arrangørernes vildeste fantasi

Del artiklen på

Pga. corona blev Building Green livestreamet onsdag d. 28. okt. og torsdag d. 29. okt., og arrangørerne er overvældede over den store opbakning:

- Ikke i min vildeste fantasi havde jeg troet, at det ville blive så vild en oplevelse for dem, der så med, dem, der talte, og dem, der gæstede vores podcast. Men endnu vildere er det for os, der står bag. Vi er blæst bagover af opbakningen og kærlighed fra branchen. Vi føler, at det har været alle de søvnløse nætter værd. Vi kan slet ikke vente med at fortsætte arbejdet med Building Greens nye platform, som vi lover bliver stopfyldt med inspirerende nyt fra den bæredygtige byggebranche, siger Head of Business Development i Building Green, Sarah Elhauge.

120 talere og gang i debatten
Blandt de mange oplæg kunne seerne bl.a. opleve Dorte Mandrup, Dan Stubbergaard og Kaare Dybvad fortælle om deres syn på bæredygtigt byggeri nu og det næste årti. Undervejs i livestreamingen kunne seerne hjemme fra kontoret stille spørgsmål til debattørerne og engagere sig i debatten. Building Green havde nemlig bemandet hver af de tre scener med en chat-ansvarlig, som stod for at viderebringe seernes spørgsmål til oplægsholderne på scenen.

- Vi var spændte på, hvor meget folk ville engagere sig i debatten, nu hvor det hele skulle foregå via skærmen. Men der var fuld gang i den. Der var virkelig mange spørgsmål til scenerne og en god interaktion mellem debattørerne og seerne. Særligt debatterne ’Skal vi renovere, rive ned eller bygge nyt?’ og ’Bæredygtigt byggeri – driver for grøn genstart’ satte gang i den virtuelle debat, siger Sarah Elhauge.

Stort arbejde at omstille til digital event
Corona har væltet mange planer omkuld i 2020. Også for Building Green, der måtte aflyse konferencen i Aarhus i foråret. Alle sejl var derfor sat, da Building Greens 10-års jubilæum skulle løbe af stablen i Forum til oktober. Men endnu en gang spændte corona ben for eventet. Det fik dog ikke initiativtagerne bag Building Green til at kaste håndklædet i ringen.

- Det er en stor opgave at omstille en fysisk event til et komplet digitalt setup, og vi har været på et stort overarbejde for at sælge helt nye eksponeringsløsninger, nu hvor standsalg ikke var en mulighed, og finde samarbejdspartnere, der ville støtte den digitale satsning. Vi har gjort os rigtig mange erfaringer, som vi vil kunne tage med videre og dele med andre i fremtiden. Vi glæder os til at videreudvikle Building Green Together-platformen og dele nyheder og trends indenfor bæredygtigt byggeri med resten af branchen. Det er skønt, at så mange har bakket op om vores digitale rejse.

Central rolle i bæredygtig udvikling
En af bidragsyderne til det digitale event er Realdania, der har været en stor spiller på Building Green gennem alle årene:

- Selvom corona har gjort det fysiske møde på Building Green umuligt i år, er det klart min fornemmelse, at der som altid er blevet delt masser af vigtig viden – også selvom det er foregået digitalt. Bæredygtighed er den helt store bundne opgave for byggebranchen i de kommende år. Her spiller Building Green en central rolle ift. at levere en platform, hvor alle aktører kan samles, udveksle erfaringer og ikke mindst diskutere de bæredygtige dilemmaer, som branchen står over for i hverdagen. Det er i den grad også lykkes i år, siger Lennie Clausen, der er programchef i Realdania.

Building Green sætter ikke en stopper for aktivitetsniveauet i den kommende tid. Med støtte fra Realdania kan Building Green snart lancere en helt ny podcast og dybdegående journalistiske artikler om bæredygtigt byggeri. Der er desuden et stort jubilæumsmagasin undervejs. Her går Building Green bagom udviklingen indenfor bæredygtigt byggeri de sidste ti år og interviewer toneangivende folk indenfor branchen og nye talenter.

-kj

Læs mere om Byggeri

30/10 2020
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerByggerådgivningBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.