Aktuelle nyheder - Trapper

Svævende italiener på trapperne

Svævende italiener på trapperne

Origami-Trappen, der er fremstillet i Corten stål, som er en special fremstillet stål type, hvor der bl.a. er tilsat kobber, nikkel og Chrome, er nu tilgængelig i Danmark via Attitude Trapper

Del artiklen på

Attitude Trapper i Børkop har nu mulighed for at præsentere den Italienske trappeproducent Marretti’s nye trappe Origami, som i slutningen af 2015 vandt en designpris på A+Awards i New York.

Marretti Stairs, der har til huse i Toscana har igennem snart 50 år designet og produceret trapper, hvor nytænkning i materialer og nye måder, at konstruere trapperne på har været i højsæde.  

Origami-Trappen er fremstillet i Corten stål, som er en special fremstillet stål type, hvor der blandt andet er tilsat kobber, nikkel og Chrome. Det er med til at give stålet den specielle rustne overflade og look.

Den svævende Origami trappe er fremstillet uden synlige svejsninger og dermed giver trappen en utrolig høj finish og et flot udtryk. Trinnene har fået en slutbehandling så de selvfølgelig ikke smitter af, men det giver også trinnene en blød og lækker overflade. Trappen kan selvfølgelig også leveres med forskelle værn.

Der findes flere forskellige måder at montere de svævende trin på, men nemmest er, hvis bygherre kontakter Attitude Trapper i Børkop og får rådgivning omkring mulighederne på det enkelte projekt.

Læs mere om Trapper

1/9 2016
  • Vejletrappen

    Vejletrappen

    Individuelle trætrapper siden 1972. Smukt og funktionelt dansk design.