Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Afstandsmålere med robust design

Afstandsmålere med robust design

Sponsoreret indhold: Afstandsmålerne Leica Disto X3 og X4, er faldtestet på op til to meters højde, beskyttet imod støv og vand og med Pointfinder-kamera

Del artiklen på

De nye afstandsmålere Leica Disto X3 og X4 kombinerer innovative måleteknologier med et robust design. Begge afstandsmålere er faldtestet på op til to meters højde og er specielt beskyttet mod vandsprøjt og støv for at leve op til IP 65-klassificeringen. Det betyder, at rengøring under rindende vand ikke er noget problem. Opmålingsmodulet er beskyttet af massivt gummi. Leica Disto X–serien er derfor særligt modstandsdygtig og velegnet til brug i de mest barske arbejdsmiljøer.

Disto X4 er udstyret med et Pointfinder-kamera, så du lettere kan sigte mod fjerne objekter i stærkt sollys. Selv hvis laserprikken ikke kan ses, vises den tydeligt på det store farvedisplay, der med høj opløsning sikrer et klart billede. Dette muliggør helt præcise målinger over lange afstande.

DST 360-adapteren er et godt supplement til Leica Disto X3 og X4. Adapteren omdanner det håndholdte værktøj til en solid målestation, så du opnår præcise målinger mellem to punkter. I kombination med Leica Disto Plan-appen kan du tegne skalerede planer, som kan bearbejdes yderligere i dit CAD-værktøj.

Den nye Disto Plan-app hjælper dig med at dokumentere og visualisere dine målinger. Blot med fingrene kan man lave en gulvtegning på en smartphone eller tablet, og dine målinger kan herefter nemt tildeles de tilsvarende linjer i tegningen. Appen skaber efterfølgende automatisk en nedskaleret grundplan. På den måde kan du let planlægge resten af trinene i dit projekt.

I kombination med DST 360-adapteren eller Disto S910 gør appen 3D-målefunktionalitet tilgængelig, så målinger tages i 2D eller 3D.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

19/6 2018
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.