Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Akku-excentersliber med høj ydelse

Akku-excentersliber med høj ydelse

Den nye DCW210 18V XR excentersliber fra Dewalt er en effektiv akku-maskine med et ydelsesniveau, der kan matche en 230V-model

Del artiklen på

Dewalts 18V XR-sortiment af over 140 professionelle akku-maskiner øges nu med en ny kraftfuld 18V excentersliber med 125mm slibeplade. Et godt værktøj til professionelle snedkere, bådebyggere og andre, der beskæftiger sig med finsnedkeri og træbearbejdning på arbejdspladser, hvor lysnet ikke er en selvfølge.

Den nye DCW210 opfylder efterspørgslen på 'ledningsløs frihed', når man f.eks. bygger køkkener og andet inventar direkte på stedet, udstillinger og messemontrer, finsliber snedkerarbejde inden lakering eller ved fjernelse af maling og lak fra overflader.

Dewalts kulløse motor gør excentersliberen effektiv og hurtig med en lang  køretid. Konstruktionen er desuden ekstra robust og sikrer dermed kapacitet, holdbarhed og driftsikkerhed.

Samtidig er den let og nem at kontrollere med et ergonomisk udformet greb, som ligger godt i hånden. Slibeområdet er 2,6 mm og hastighedsindstillingen variabel fra 8000-12000 rystelser/minut via en intelligent 'switch & speed'-knap, som let reguleres med blot én hånd. Maskinen er derfor god til præcisionsarbejde, som kræver et professionelt slutresultat med høj finish uden synlige slibespor eller mærker.

En ny anti-vibrations-teknologi er også med til at højne kvaliteten af den nye akku-excentersliber med et vibrationsniveau så lavt, at man kan anvende den i længere perioder ad gangen uden at blive træt i hænderne. En motorbremse øger brugersikkerheden yderligere ved, at slibepladen standser, så snart man slukker maskinen. Den integrerede støvudsugning med pose garanterer desuden et støvfrit arbejdsmiljø, og så findes der på maskinen også en adapter, hvor excentersliberen let kan kobles til Dewalts støvudsugningssystem Air-Lock.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

16/4 2019
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.