Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Alverdens håndboldlandshold trækker i arbejdstøjetMan kan bl.a. følge de danske håndboldherrer, når det 26. VM i håndbold for herrer afvikles mellem d. 10. og 27. januar 2019.

Alverdens håndboldlandshold trækker i arbejdstøjet

Blåkläder Workwear er med på banen, når håndbold VM for herrer afholdes i Danmark og Tyskland i januar 2019

Del artiklen på

Som mange af Blåkläders kunder, elsker vi håndbold. En hård, intens, ærlig og yderst underholdende sport, der aldrig efterlader nogen uberørt. Derfor er det med utrolig stor stolthed, at Blåkläder kan præsentere, at vi er den officielle sponsor for IHF Håndbold VM 2019, lyder den officielle udmelding for producenten af arbejdstøj.

- Blåkläder ønsker at være, hvor vores kunder er, og vi er overbeviste om, at IHF Håndbold VM er et meget godt forum til det. Som et af Europas førende mærker af arbejdstøj ser vi dette officielle partnerskab som et vigtigt skridt i at gå endnu længere i vores engagement om at blive en af verdens førende virksomheder. Og selvfølgelig glæder vi os til at byde alle vores kunder velkommen til en fantastisk og spektakulær sportsbegivenhed, tilføjer René Christiansen, der er country manager i Blåkläder Denmark

Det 26. VM i håndbold arrangeres mellem d. 10. og 27. januar 2019, foran udsolgte arenaer og millioner af seere over hele verden. Spillestederne er Hamburg, Berlin, Köln, München, København og Herning. En spændende håndboldfest venter alle, der elsker sporten og ønsker at se deres landshold skrive sig ind i historiebøgerne.

Blåkläder er meget aktiv i forhold til sponsorater og kan bl.a. også ses i dansk ishockey, tysk fodbold, engelsk fodbold, rally cross m.v.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

26/11 2018
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.