Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Arbejd uden afbrydelser med mobilt materialelager

Arbejd uden afbrydelser med mobilt materialelager

ITW Construction Products har lanceret den transportable OnSiteBox, og med den slipper man for ventetid og unødvendige afbrydelser pga. materialemangel

Del artiklen på

Byggematerialernes tilgængelighed er afgørende for, at håndværkerne kan arbejde effektivt og undgå ventetid og unødvendige afbrydelser i løbet af arbejdsdagen. ITW Construction Products har derfor netop lanceret en mobil opbevaringsløsning til forbrugsvarer som f.eks. skudsøm, skruer, beslag og gaspatroner. Den skal gøre det nemmere at fylde op ved større eller længerevarende projekter, så håndværkerne får bedre muligheder for at optimere flowet på selve arbejdsstedet.

Løsningen hedder OnSiteBox og er udviklet sammen med danske håndværkere. Den leveres i to varianter: En stor med skinner til nem transport med kran, truck eller stabler og en lidt mindre med håndtag og hjul, der samtidig nemt kan trilles rundt på trang plads.

- Boksene er rummelige og nemme at indrette, flytte rundt på og fylde op med netop de produkter, du har brug for til den pågældende opgave. Så undgår du at skulle rende frem og tilbage for at hente ekstra søm, skruer og beslag. Dermed er du sikret en effektiv løsning, som gør det nemt for dig at få arbejdet klaret uden afbrydelser. Og til frokost eller fyraften er det bare på med låsen, så er alt sikret, og du kan nemt fortsætte, hvor du slap, når du kommer tilbage, forklarer salgschef hos ITW Construction Products, Normann G. Karlsen.

Ventetid minimeres
Et af de projekter, hvor den nye OnSiteBox allerede er i anvendelse, er boligbyggeriet Udsigten i Skærbæk ud til Lillebælt lidt uden for Fredericia. Her kan tømrerne hos Egil Rasmussen nemt fylde den orange OnSiteBox op med materialer og derefter transportere den helt hen til det aktuelle arbejdssted, da den er så smal, at den kan køres gennem døråbninger.

- Det letter meget, at vi kan opbevare materialer og værktøj på den etage, vi aktuelt arbejder på, og vi sparer en del ture ned på pladsen for at fylde op, siger byggeleder Jakob Appel fra Egil Rasmussen.

Den nye OnSiteBox fra ITW Construction Products leveres i tæt samarbejde med virksomhedens flere end 500 danske forhandlere, der også står for de efterhånden velkendte byggepladsløsninger i form af 12 fods containere til forbrugsvarer. Lige nu har ITW Construction Products over 100 byggepladscontainere stående på ligeså mange danske byggepladser - herunder også Udsigten.

- Containeren gør det nemmere for os, for vi skal ikke selv sørge for at fylde op, men får varerne leveret hurtigt direkte på pladsen til containeren. Ventetiden minimeres, og det gør, at vi kan arbejde uden afbrydelser, siger Jakob Appel.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

28/6 2019
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.