Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Åbner ny butik med 14.000 varenumre i Slagelse Divisionschef Jan Nowak Rasmussen leder allerede nu efter de helt rette medarbejdere til den nye butik, der åbner på Skovsøviadukten i Slagelse til foråret.

Åbner ny butik med 14.000 varenumre i Slagelse

Carl Ras er gået i gang med at ombygge og gøre klar til at åbne kædens 17. håndværkerbutik – denne gang i Slagelse

Del artiklen på

Carl Ras har overtaget bygningen på Skovsøviadukten 1A i Slagelse og har store planer for den nye butik, der kommer til at åbne i foråret 2019. Kæden går efter en langtidsholdbar og stabil vækst ved konstant at udvikle og udbygge butiksnettet sideløbende med virksomhedens digitale ydelser.

- Andre lukker butikker og satser i stedet på det digitale, men vi tror på, at det går hånd i hånd, for vores kunder vil gerne kunne handle med os både online, på telefonen og ansigt til ansigt, siger divisionschef Jan Nowak Rasmussen.

- Vores motto er, at hos Carl Ras går man ikke forgæves, og derfor ønsker vi at tilbyde vores kunder hele paletten af indkøbsmuligheder.

Tilbyder hele Carl Ras-pakken
Placering af den nye butik i Slagelse er optimal for håndværkerne – den er nemt at komme til og ligger kun to minutters kørsel fra motorvejen, og så er der masser af parkeringspladser lige udenfor døren.

- Det er naturligt for os at udvide til Slagelse, fordi vi allerede har mange kunder i området, der serviceres af vores kørende konsulenter. Fremover vil vi kunne tilbyde dem og nye kunder den fulde Carl Ras-servicepakke med daglig personlig betjening af isenkræmmere i et nyt engroscenter med mere end 14.000 varenumre på hylderne, fortæller Jan Nowak Rasmussen.

Artiklen fortsætter under billedet...
En ’paskvil-væg’ bliver bl.a. en af de features, som kunderne kan opleve i den Carl Ras- butik i Slagelse.

Stærkt sortiment
I den nye butik vil kunderne kunne finde alt det, der kendetegner Carl Ras’ engroscentre:
Et stort udvalg bl.a. inden for beslag, eksempelvis alt omkring døren; greb, låse, paskviller og dørautomatik. El-værktøj fylder også, med alt fra skruemaskiner til lamelfræsere. På hverdagens forbrugsvarer er det værd at kigge efter Blå Priser, som er faste lave priser på f.eks. skruer, bor, fugemasse og håndværktøj.

Udover ombygningen går Carl Ras nu i gang med at finde de helt rette medarbejdere til den nye butik. Ønsket er at ansætte faguddannede specialister, som er klar til at guide kunderne i butikkens sortiment:

- Butikken skal allerede fra dag ét yde skarp kundeservice og spille 100 %, så vi forventer, at det bliver et mix af nye kræfter og erfarne folk fra vore andre butikker, slutter
Jan Nowak Rasmussen.

-los

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

4/12 2018
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.