Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Ekstra kraftig 18 V-borehammer med spadegreb

Ekstra kraftig 18 V-borehammer med spadegreb

Bosch lancerer en ny akku-borehammer med spadegreb og 'KickBack Control', og den er lige så effektiv som tilsvarende modeller med ledning

Del artiklen på

Bosch udvider nu sin 18 V-serie med lanceringen af akku-borehammeren GBH 18V-26 D Professional.

Maskinen har en slagkraft på 2,5 joule og et højt slagtal på 4.350/min. Derfor borer den lige så hurtigt som den populære ledningsdrevne model GBH 2-26 Professional. Dens effektivitet skyldes den kraftfulde, vedligeholdelsesfrie kulfri motor.

Med et 5,0 Ah-batteri borer GBH 18V-26 D Professional hele 110 huller på 8x40 mm i armeret beton. Ved særligt krævende boring og mejsling kan håndværkere med fordel benytte det effektive ProCore18V batteri. Som del af 18 V-serien er akku-borehammeren kompatibel med alle ladere i samme voltklasse.

GBH 18V-26 D Professional udmærker sig ved sin gode brugerbeskyttelse. Akku-borehammeren er med spadegreb og 'KickBack Control', så hvis maskinen f.eks. sætter sig fast i beton, afbryder den integrerede sensor motoren på en brøkdel af et sekund. Det forebygger uventet rekyl og reducerer risikoen for skader.

GBH 18V-26 D Professional er optimeret til vertikal brug takket være sit spadegreb, slanke design og lave vægt på bare 2,6 kg. Maskinen er især velegnet til installatører, som arbejder i forskellige materialer som f.eks. beton, armeret beton, murværk, tegl, træ og metal. Med en SDS plus-adapter kan brugeren montere rundskaftbor eller bitholdere og således både bore og skrue i murværk og træ. Den integrerede LED-lampe sørger for, at arbejdsområdet hele tiden er oplyst.

Akku-borehammeren GBH 18V-26 D Professional er på markedet.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

19/6 2019
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.