Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Fastgørelsesleverandør satser på kvindelige talenterAmalie Melgaard Eriksen.

Fastgørelsesleverandør satser på kvindelige talenter

ITW Construction Products har netop ansat den nyuddannede diplomingeniør Amalie Melgaard Eriksen som ny produktchef for Paslode bygningsbeslag i Norden

Del artiklen på

25-årige Amalie Melgaard Eriksen er netop startet som ny produktchef hos ITW Construction Products i Middelfart. Hun er uddannet diplomingeniør i integreret design fra Syddansk Universitet i år og får hos ITW Construction Products ansvar for Paslode bygningsbeslag på tværs af de nordiske lande.

Her skal hun dels stå for produktudvikling og dels sikre en tæt dialog mellem virksomhedens beslagproduktion i Aulum og nordiske hovedsæde i Middelfart. Det betyder arbejdsdage, der veksler lige fra teknisk tegning og tests på laboratoriet til besvarelse af kundehenvendelser og vedligeholdelse af den internationale produktdatabase.

- Det er en kæmpe mulighed med masser af ansvar lige fra starten, og jeg glæder mig meget til at komme rigtigt i gang. Læringskurven er stejl, men jeg kommer med en bred faglig baggrund inden for produktudvikling, der omfatter både teknik, design, marketing og de forretningsmæssige aspekter, siger hun.

God ting at få flere kvinder ind
HR Manager Nordics Kamille Smed Kristensen understreger, at man hos ITW Construction Products lægger stor vægt på at tiltrække og udvikle branchens dygtigste talenter. Bl.a. kan medarbejdere under 35 år deltage i ITW's europæiske Young Professionals Network, der sætter fokus på karrieremulighederne i den succesrige amerikanske koncern, som på verdensplan omfatter ca. 48.000 ansatte fordelt på 55 lande.

Samtidig er det ifølge Head of Nordic Product Management Jakob Lyck positivt at få endnu et kvindeligt ansigt ind i det nordiske team, fortæller han med henvisning til, at ITW Construction Products for nylig også har budt civilingeniør Helena Hedlund velkommen i Sverige:

- Det er altid en fornøjelse at få nye, stærke kræfter med på holdet, og vi ser det som en god ting at få flere kvinder ind, når kønsfordelingen i branchen generelt ser ud, som den gør. Vi vil gerne inspirere til, at flere forsøger at ændre arbejdskulturen og skabe et større mix på jobbet, siger han.

ITW Construction Products er producent og leverandør af professionelle fastgørelsesløsninger til træ, beton, stål og gips med varemærkerne NKT Fasteners, Paslode og Spit.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

9/8 2019
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.