LCA
scroll
Fem ting du bør overveje, når du vælger en vinterjakke til arbejdsbrug

Fem ting du bør overveje, når du vælger en vinterjakke til arbejdsbrug

SPONSORERET INDHOLD: Ny vinterjakke fra Mascot giver bevægelsesfrihed og isolering mod det kolde vejr

Når du vælger en vinterjakke til arbejdsbrug, er der flere ting, du kan overveje for at sikre, at jakken passer til dine behov. Her er nogle egenskaber, du med fordel kan kigge efter:

Vind- og vandafvisende egenskaber
En god arbejdsvinterjakke beskytter dig mod vind og nedbør. Vælg en jakke i et vindtæt og vandtæt (eller vandafvisende) materiale for at holde dig tør og varm.

Åndbarhed
Sørg for, at jakken er åndbar, så du ikke bliver overophedet under fysisk aktivitet i løbet af arbejdsdagen. Det er vigtigt, at du kan komme af med fugten for at undgå at blive nedkølet.

Isolering
Vælg en jakke med tilstrækkelig isolering for at holde dig varm i kolde vejrforhold. Isoleringen kan f.eks. være i form af dun eller for.

Holdbarhed
Arbejdsvinterjakker skal kunne tåle slid, da de ofte bruges under krævende arbejdsforhold. Kig derfor efter slidstærke materialer.

Bevægelsesfrihed
Jakken skal give dig masser af bevægelsesfrihed, så du nemt kan udføre dine arbejdsopgaver. Materialet er afgørende for bevægelsesfriheden – og du kan med fordel gå efter en jakke med stretch.

Få det hele med de nye vinterjakker fra Mascot
Du kan få alle disse egenskaber med en vinterjakke fra Mascots innovative serie af arbejdstøj, Mascot Customized. I denne serie finder du bl.a. en vinterjakke i et slidstærkt, ultralet stretch-materiale, der ikke blot sikrer lang holdbarhed, men også giver dig maksimal komfort i hverdagen.

Uanset vejrforholdene kan du præstere dit bedste, da jakken er åndbar, vind- og vandtæt, og det isolerende CliMascot-for holder dig varm i kulden. Jakkens hætte har transparente sider, så du har et godt udsyn – også når du trækker hætten op under nedbør og blæst.

Se vinterjakken fra Mascot Customized her.

30/11 2023