Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Festool-kampagne i fuld gang hos Dorch & Danola

Festool-kampagne i fuld gang hos Dorch & Danola

Annonce: Prisfeber hos Dorch & Danola. De bedste Festool-tilbud til dato

Del artiklen på

Dorch & Danolas nye Festool-kampagne, der løber frem til d. 30. november 2018, giver dig nogle af de bedste Festool-tilbud til dato. Kampagnen dækker både over Festool 18V, Festool SystainerMania 18, Festools nye samlebeslag og andre fantastiske Festool-nyheder.

Dorch & Danola tilbyder lige nu eksklusive priser på Festool-maskiner. Du kan blandt andet få en Festool slagbore-/skuemaskine (akku) for kun kr. 2195 (PDC 18/4 Li-basic), og få et 18V 5.2 - batteri med i købet gratis*. (*Gælder ikke versionerne HKC, TSC, ISC og PSC, samt lamper, radioer og de nye akkuslibere ETSC, RTSC og DRSC).

Med i købet får du som altid fri service i tre år (inkl. sliddele), tyveriforsikring, tilfredshedsgaranti og en garanti for, at der vil være reservedele at finde de næste 10 år, såfremt du registrer din maskine online på dorchdanola.dk.

Med dit gratis batteri på 5.2 ampere, vil du aldrig mangle kraft igen.

Festool PowerSelect
Med Festool PowerSelect kan du nu sætte dit eget præg på din værktøjssammensætning. Vælger du BASIC, får du en enkeltmaskine i en af Festools populære og brugbare Systainere-opbevaringsbokse.

Vælger du derimod en Plus-model, vil du få et fuldstændigt sæt med alt hvad det inkluderer, herunder batterier og lader. Du kan derudover også sammensætte dit helt eget sæt, så det passer præcist til dit behov.

Hvis du ønsker at sammensætte dit helt eget sæt, kan du gøre det ved at vælge en PowerSelect Basic-maskine, det antal batterier du har brug for samt en lader. Du vil så have et komplet Festool PowerSelect-sæt i en Festool Systainer-opbevaringsboks.
Skal Dorch & Danola hjælpe dig med at finde det rigtige sæt?

SystainerMania
Festools Systainer-system er et system til sikker transport og opbevaring af elværktøj, smådele og tilbehør. Modulerne i Systainer-systemet er alle meget alsidige og kan let tilpasses og ændres, så de passer præcist til det du skal bruge dem til. Derudover har Systainer-systemet et tidløst og professionelt design, som giver dine kunder et professionelt indtryk af dig.

Basismodulet til Systainer-systemet fås i masser af størrelser. Når du har valgt den størrelse der passer til dit behov, kan du sætte dit helt eget præg på Systaineren, ved eksempelvis at indlægge Festool-skumindlæg, bundindlæg eller indsats til fugepatroner. Du kan endvidere udvide dit system med en Festool Systainer-kabeltromle, som kan bruges til tilslutning af elværktøj, arbejdslamper, støvsugere og meget mere.

Besøg Dorch & Danola i butikken i Odense, eller online på www.dorchdanola.dk, for at se de gode tilbud.

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

21/8 2018
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.