LCA
LCA
scroll
Fremtidens arbejdstøj er lavet af genanvendte materialerMange af de nye produkter fra Mascot Customized-serien er faktisk endnu stærkere, endnu lettere og med endnu mere stretch – samtidigt med at de har en høj andel af genanvendte materialer.

Fremtidens arbejdstøj er lavet af genanvendte materialer

SPONSORERET INDHOLD: Mascot tænker cirkulært, når virksomheden skaber fremtidens arbejdstøj, og den kan allerede nu tilbyde kunder en lang række produkter med en høj andel af genanvendte materialer

Globale tekstilvirksomheder bærer et stort ansvar for at sikre miljøet. Det er et ansvar, man hos Mascot tager meget alvorligt. Derfor har de ambitiøse mål for, hvordan de reducerer deres miljøpåvirkning blandt andet ved at genanvende materialer i produktionen.

I den nye serie af arbejdstøj, Mascot Customized, introducerer Mascot flere produkter med en høj andel af genanvendte materialer i hovedmaterialet.

Mascot genanvender flere forskellige typer materiale i produktionen af arbejdstøj. Virksomheden fremstiller bl.a. produkter i genanvendt polyamid og anvender restmateriale fra tekstilproduktion.

Det betyder, at der bruges restmateriale såsom råvæv, garn osv. til at fremstille en ny metervare. I Mascot Customized-serien finder man bukser og overdele, hvor hovedmaterialet er fremstillet af genanvendt polyamid.

Se f.eks. de nye arbejdsbukser i 89 % genanvendt polyamid her.

Mascot har desuden udviklet arbejdstøj i genanvendt polyester. Denne genanvendte polyester kommer fra genanvendt plastmateriale, der nedbrydes og genanvendes som en ny ressource. En stor andel af produkterne i Mascot Customized er fremstillet i genanvendt polyester, som bl.a. har en høj åndbarhed.

Se f.eks. denne vinterjakke i 100% genanvendt polyester.

Lang holdbarhed er afgørende, når det kommer til arbejdstøj. En høj slidstyrke og lang holdbarhed er ikke bare en fordel for brugeren, men også miljøet, fordi det samlede ressourceforbrug over tid reduceres. Brugen af genanvendte materialer må derfor ikke være på bekostning af produktets holdbarhed.

Mascot er heldigvis så langt i udviklingen af genanvendte materialer, at man er sikret en kvalitet og slidstyrke helt på højde med de nyeste produkter af ikke-genanvendte materialer.

20/10 2023