Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

HiKoki træder ind på det nordiske markedNavnet HiKoki er sammensat af Hi fra High performance og Koki, som betyder industrielt værktøj på japansk.

HiKoki træder ind på det nordiske marked

Hitachis værktøjsdivision er blevet overtaget af den amerikanske investeringsfond KKR og skifter nu navn til HiKoki

Del artiklen på

Målet er at gøre HiKoki til en af verdens førende virksomheder indenfor el-værktøj, og her i Norden er man i fuld gang med at styrke sin organisation.

På det danske marked er især værktøj med HiKokis Multivolt-teknologi, hvor batterierne automatisk skifter mellem 18V og 36V, blandt frontløberne.

Hvorfor HiKoki?
En del af den nye satsning er navneskiftet: ’Hi’ stammer fra ’High performance’ og ’Koki’ betyder ’industrielt værktøj’ på japansk. Mens 1-tallet i logoet viser ambitionen om at blive global markedsleder.

Virksomheden drives som tidligere med hovedkontor og produktudvikling i Japan. Produkterne vil fortsat være kendetegnede af høj kvalitet og ergonomisk design.

Tre års garanti
Alle maskiner er designede til at modstå store belastninger i et professionelt miljø. HiKoki giver derfor tre års garanti på alt el-værktøj, batterier og ladere – uden krav til registrering.

HiKoki Power Tools Denmark har eget serviceværkstedet i Esbjerg, hvor maskiner repareres og serviceres inden for 24 timer.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

23/10 2018
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.