Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

 Håndværkermesse i Aarhus har fået vokseværkDe deltagende leverandører og producenter laver produktdemoer og fremviser det nyeste indenfor det, som håndværkere bruger hver dag.

Håndværkermesse i Aarhus har fået vokseværk

Carl Ras' håndværkermesse i Aarhus er større end nogensinde. Med en 48-siders tilbudsavis og mere end 60 leverandører er Carl Ras klar til at give kunderne årets bedste messeoplevelse

Del artiklen på

Håndværkermessen afholdes d. 22.-23. august i ÅFS Centret. Her er messen blevet udbygget og gjort større – det giver plads til mange flere leverandører og produkter, en stor outletstand, hvor man kan gøre et godt kup, og ikke mindst ’Snedkerværkstedet’, hvor det er muligt at teste et udvalg af de høvle og save, der findes på markedet.

De deltagende leverandører og producenter laver produktdemoer og fremviser det nyeste indenfor det, som håndværkere bruger hver dag. Man kan finde knivskarpe tilbud på værktøj og beslag, og dagene byder også på konkurrencer med lækkert grej i præmiepuljen.

Som noget nyt i år er der også et område med fokus på arbejdsmiljø – her finder man bl.a. det nyeste indenfor faldsikring og værnemidler.

Artiklen fortsætter under billedet...
I ’Snedkerværkstedet’ er det muligt at teste et udvalg af de høvle og save, der findes på markedet.

Går hverken sulten eller tørstig hjem
På messen serverer Slagter Stjernholm gratis håndværkerfrokost fra grillen, som man kan nyde sammen med sine kolleger fra branchen.

Hvis messetilbudsavisen endnu ikke er landet i postkasse, kan man finde den her.
På den måde går man ikke glip af et godt tilbud. Avisen kan også hentes i den nærmeste Carl Ras-butik.

Messen afholdes her:
ÅFS Centret (Århus Firma Sports Hal), Paludan-Müllers vej 110, 8200 Aarhus N

Åbningstider:
Torsdag den 22. august 11.00-17.00
Fredag den 23. august 10.00-15.00Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

21/8 2019
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.