LCA
scroll
Holder fast i det, der bare kørerBrødrene Henrik (tv.) og Kristian Løftgaard fortsætter som direktører i KJV, fortæller Claudio Christensen, CEO, Ahlsell Danmark (th).

Holder fast i det, der bare kører

Konkurrencemyndighederne har godkendt Ahlsell Danmarks køb af industrispecialisten KJV, en investering som skal styrke positionen på industrimarkedet

Der er vokseværk hos Ahlsell Danmark. I slutningen af november overtog Ahlsell den 126 år gamle virksomhed, Bacher Work Wear, og tidligere på året købte selskabet Sanistål.

Nu har Ahlsell fået godkendt opkøbet af industrispecialisten KJV, der bl.a. sælger skærende værktøjer, transmissioner, tekniske artikler, værktøjsmaskiner og automationsløsninger.

- Vi er selvfølgelig super glade for, at købet er gået igennem. Det er en investering, som skal være med til at accelerere vores vækst, styrke vores position fremadrettet og gøre os endnu mere relevante i industrimarkedet.

- Sammen kan Ahlsell Danmark og KJV tilbyde virksomheder i alle dele af industrien et endnu bredere sortiment, dybe tekniske kompetencer og et omfattende serviceprogram, siger Claudio Christensen, administrerende direktør i Ahlsell Danmark.

Ahlsell Danmark er del af den nordisk-baltiske handelskoncern Ahlsell, der har en strategisk ambition om at vokse gennem opkøb, og som i 2023 har købt 13 virksomheder.

KJV, der har haft pæn vækst og stigende aktivitetsniveau gennem årene, har 110 medarbejdere, 6500 kunder blandt især mindre og mellemstore virksomheder i jern- og maskinindustrien samt syv lokationer i Danmark - bl.a. centrallager i Odense.

Efter planen fortsætter KJV som en selvstændig forretningsenhed i Ahlsell Danmark med eget navn, organisation og ledelse, hvor brødrene Henrik og Kristian Løftgaard deler direktørposten.

- KJV er en sund, veldrevet forretning med et stærkt brand og medarbejdere med stærke kompetencer. Det kører bare, så det ændrer vi ikke ved. Fokus er på, hvor vi med fordel kan arbejde sammen om at styrke såvel vores egen som vores kunders forretning gennem de produkter, løsninger, kompetencer og services, vi tilbyder, siger Claudio Christensen.

-dc

4/12 2023