Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Junget byder velkommen til R&DPoul Thøgersen (tv.) fra Junget byder Axel Manøe Jepsen fra R&D velkommen til den fælles adresse på Sigma 3 i Hinnerup, hvor de to virksomheder vil dele kantine og fællesarealer.

Junget byder velkommen til R&D

Efter en større ombygning er den udførende og rådgivende ingeniørvirksomhed R&D flyttet ind på samme adresse som Junget, der er leverandører af maskiner og skærende værktøj til industrien

Del artiklen på

De seneste års vækst har betydet, at R&D’s fysiske rammer var blevet for små. Derfor er ingeniørvirksomheden nu flyttet i nye og større lokaler – stadig i Hinnerup - hvor virksomheden nu råder over 4254 kvm.

- De seneste års succes har resulteret i en betydelig vækst af medarbejdere, og vi er derfor vokset ud af vores tidligere faciliteter. Det har været vigtig for os at finde en placering og en indretning der i endnu højere grad understøtter vores vision om at levere world class engineering. Det nye domicil giver os ikke kun mere plads men også mulighed for at øge samarbejdet på tværs af engineering og håndværk, da vi kan samle alle vores ingeniørdiscipliner under ét tag, siger Axel Manøe Jepsen, adm. direktør i R&D.

Nye muligheder og større fleksibilitet
Det nye domicil på adressen Sigma 3 i Hinnerup rummer 2014 kvm kontorfaciliteter samt en 2240 kvm stor montage- og testhal, som øger mulighederne for konstruktion, installation og indkøring af testsystemer og specialudstyr.

- Vi ser frem til at tage de nye lokaler i brug. Vi er en virksomhed i vækst, hvor de nye og forbedrede faciliteter giver os nye muligheder og større fleksibilitet i forhold til fremtidig ekspansion, siger Axel Manøe Jepsen.

Mere liv, innovation og dynamik
Vækst og fremgang er også på agendaen hos Junget, som kom ud af 2017 med det bedste resultat i 10 år.

- Vi ser meget positivt på fremtiden, fortæller adm. direktør Poul Thøgersen, som bl.a. forklarer den positive udvikling med Jungets evne til at tilbyde innovative produktløsninger indenfor produktionsoptimering og softwareintegration.

- Vores samarbejdspartnere som Biesse, Weinig og Leitz har virkelig gjort en forskel de senere år med nogle nye og værdiskabende løsninger, der med professionel rådgivning og service skaber gode økonomiske muligheder for vores kunder. R&D er en rådgivningsvirksomhed, som er drevet af idéudvikling og innovation. Vores to virksomheder er derfor ikke så langt fra hinanden, slår Poul Thøgersen fast, mens han glæder sig over, at huset med R&D’s 100 medarbejdere nu kommer til at summe af liv, innovation og dynamik.

-los


Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

23/5 2018
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.