Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Junget satser digitaltJungets nye webshop skydes i gang med 30 % i rabat i de første 30 dage på alle klinger og bor, der købes i shoppen.

Junget satser digitalt

Åbner ny webshop med skærende værktøj og tilbehør

Del artiklen på

Først på året lancerede Junget en ny hjemmeside. Den udbygges nu med en webshop målrettet til B2B virksomheder i træindustrien.

Den digitale satsning skal ses som et led i en ambitiøs plan om at imødekomme kundernes efterspørgsel efter nye digitale serviceydelser.

- Med den nye webshop ønsker vi at tilbyde kunderne en ny mulighed for at handle 24-7. Vores seneste kundeundersøgelse viste nemlig tydeligt, at flere og flere gerne vil bestille varer udenfor normal åbningstid, og at der i dag er en større forventning til online selvbetjeningsmuligheder end tidligere. Hos Junget ønsker vi at følge med udviklingen og imødekomme kundernes ønsker. En digital tilstedeværelse skabes dog ikke natten over, men er en langsigtet investering, slår Jungets adm. direktør Poul Thøgersen fast.

Han tilføjer:

- Med vores nye hjemmeside og nu webshop har vi taget hul på et nyt digitalt kapitel, og vi er spændte på at se, hvordan shoppen bliver modtaget af vores kunder.

-los

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

3/10 2018
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.