Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Kemisk anker modstår både regn og rystelser

Kemisk anker modstår både regn og rystelser

Nu er næste generation af effektive kemiske ankre klar til at hjælpe håndværkerne med fastgørelse af gevindstænger og armeringsjern i beton

Del artiklen på

Byggeriet udvikler sig imidlertid konstant og for at sikre, at håndværkerne også fremover kan lave kvalitetsfastgørelse under alle forhold, er næste generation af det stærke og alsidige kemiske anker, Spit Fix Extra, nu klar i form af Spit Viper Xtrem.  

- På væsentlige punkter er det en fremtidssikker løsning, som især kommer til udtryk ved større styrke, øget fleksibilitet og bedre materialeudnyttelse. Den er netop udviklet med henblik på at sikre endnu bedre arbejdsbetingelser for håndværkerne, siger produktchef Johannes H. Jakobsen fra ITW Construction Products, der står bag Spit varemærket.

Spit er en del af ITW Construction Products, der med varemærkerne Spit, NKT Fasteners og Paslode er blandt Nordens førende producenter og leverandører af fastgørelsesløsninger til træ, beton, stål og gips.

Fremdrift og kvalitet uberørt af nedbør
Ligesom Spit Fix Extra kan Spit Viper Xtrem benyttes i temperaturer fra -10 grader til +40 grader. Men én af opgraderingerne er, at den også kan bruges i vandfyldte huller. Spit Viper Xtrem er desuden godkendt til eftermontering af armeringsjern i diamantborede huller. Dermed opnår håndværkerne større fleksibilitet på byggepladsen både ift. vejrlig og byggemetoder.
 
Derudover er Spit Viper Xtrem så stærk og sikker, at den er godkendt til brug i seismisk aktive områder. Den er også brandgodkendt i op til 120 minutter ved montage af gevindstænger og op til 240 minutter ved montage af armeringsjern.

- Spit Viper Xtrem er skabt til at gøre den svære fastgørelse nemmere og mere effektiv selv under de vanskeligste og mest ekstreme forhold. Det betyder f.eks. meget, at byggeriets fremdrift og kvalitet ikke begrænses af nedbør. En entreprenør kan med sindsro aflevere byggeriet velvidende, at fastgørelsen har en kvalitet, så den kan modstå selv de mest voldsomme forhold, bygningen efterfølgende kan blive udsat for, forklarer Johannes H. Jakobsen.

Spit Viper Xterm er skabt til at gøre den svære fastgørelse nemmere og mere effektiv selv under de vanskeligste forhold.

Færre genbestillinger og bedre arbejdsflow
Endelig er bæredygtighed blevet tænkt ind i opgraderingen: Spit Viper Xtrem leveres nemlig også i praktiske jobsite packs a 25 stk. i større patroner, som stort set kan tømmes fuldstændigt. Det sikrer optimal udnyttelse af klæbemassen, så mængden af spild minimeres.

De større patroner betyder også mindre emballageforbrug, færre genbestillinger og bedre arbejdsflow uden afbrydelser. Overskydende patroner kan endda gemmes til næste byggesag, da løsningen har en holdbarhed på 18 måneder.

- Som udgangspunkt vil der stort set ikke være noget produktspild, og mængden af emballage er reduceret, så bygherre opnår en både holdbar og bæredygtig løsning med reduceret miljømæssigt aftryk, siger Johannes H. Jakobsen.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

31/7 2019
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.