Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Let og bærbar arbejdslampe på stativFoto: Milwaukee.

Let og bærbar arbejdslampe på stativ

Den nye arbejdslampe fra Milwaukee leverer 1400 lumen i et kompakt letvægtsdesign, der er let at transportere til og fra arbejdspladsen

Del artiklen på

Milwaukees udvalg af batteridrevet arbejdsbelysning til byggepladser bliver nu endnu større med den nye 12V-arbejdslampe på stativ. Lampen med batteri vejer 3,4 kg og er oplagt til eksisterende brugere af Milwaukees M12-system, men den er også ideel til professionelle brugere generelt, der ønsker en effektiv, men bærbar løsning på arbejdspladsen.

M12-arbejdslampens roterende lyshoved kan hæves til en højde på 1,72 m og drejes 210 grader lodret eller 270 grader vandret for at lette arbejde over hovedet og minimere skyggerne, når lyset kastes nedad. Lampen kan klappes sammen til en længde på 0,91 m og er dermed tæt på halvdelen af vægten og størrelsen af Milwaukees førende M18-arbejdslamper på stativ.

Arbejdslampen leverer konstant lys i op til 10 timer på et M12 6,0 Ah-batteri (batterier sælges separat). Den avancerede LED-teknologi og det optiske design leverer en konstant lysstråle, optimeret farvetemperatur og præcis gengivelse af farver og detaljer, som giver et mere produktivt arbejdsområde.

Arbejdslampen er bygget til at kunne holde under barske forhold med et glas af robust og slagfast polykarbonat, der giver enestående beskyttelse mod stød og slag. De slagfaste, forstærkede ben og det lave tyngdepunkt giver et stabilt fundament, der beskytter mod, at lampen vælter.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

22/1 2019
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.