Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Metaldrejebænke til alle behovBernardo Proficenter 700 Top er en semiprofessionel metaldrejebænk med ekstra høj ydeevne.

Metaldrejebænke til alle behov

SPONSORERET INDHOLD: Er du hobbybruger eller professionel og skal vælge en metaldrejebænk til værkstedet? Så giver Globaltools.dk i denne artikel et bud på, hvilken drejebænk der matcher dit værksted bedst

Del artiklen på

Først og fremmest forekommer der rigtigt mange størrelses- og kvalitetsmæssige forskelle, som helt klart spiller en afgørende rolle for den prismæssige vurdering af drejebænken. Netop derfor er første mål, at afdække hvilke krav du stiller til maskinen.

Hvor meget plads har du?

Det er tilsyneladende en meget åbenlys, men afgørende faktor, som du skal tage stilling til, da det hurtig kan indsnævre dit valg. Har du et lille værksted, jamen så er det måske ikke en helt stor ED1000Inddig Holzmann, som du skal anskaffe dig. Har du derimod oceaner af plads, så er der stadig frit valg fra alle hylder.

Næste overvejelse, som egentlig nok er den mest væsentlige overvejelse, som du bør gøre dig, er, hvilke opgaver skal din maskine kunne klare? Skal du for eksempel dreje i en bøsning, så ville du kunne udføre opgaven med en maskine af lavere pris, størrelse og kvalitet. Skal du derimod dreje i rustfri emner, vil det som regel være en fordel, at have en metaldrejebænk med en kraftigere motor.

Ligesom hvis du hakker alufælgen på kantstenen og beslutter dig for at dreje det af, så vil det udgøre en større udfordring, at spænde en fælge til en lille hobbymaskine, det vil derimod kræve en større maskine med en større drejeklo.

Artiklen fortsætter under billedet...
SIEG C1 Micro Metaldrejebænk og SIEG EDM 350 Speed Metaldrejebænk er to mindre metaldrejebænke af høj kvalitet, der især er velegnet til hobbybrugeren.

Størrelse + kvalitet = pris
Når du har gjort dig de ovenstående overvejelser, så vil der være et bestemt udvalg af maskiner tilbage, men hvilket budget har du til rådighed? Som førnævnt, så følger prisen på metaldrejebænken en helt klar formel: størrelse + kvalitet = pris. Du skal derfor selvfølgelig på forhånd have afklaret dig med, hvilket budget du har til rådighed.

Med disse faktorer og overvejelser afklaret, så har du en rigtig god baggrundsviden for dit valg og køb af din nye metaldrejebænk.

Globaltools.dk giver gerne gode eksempler på metaldrejebænke af henholdsvis god kvalitet, til hobbybruger og til den professionelle.
Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

4/6 2019
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.