Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Milwaukees første 18V 12,0 Ah-batteri Foto: Milwaukee.

Milwaukees første 18V 12,0 Ah-batteri

Milwaukee lanceringer deres mest kompetente batteri nogensinde - M18 HB12 - 18 V 12.0 Ah Redlithium-Ion High Output -batteriet

Del artiklen på

Det nye M18 HB12 genererer samme kraft i værktøjet, som hvis det var en 230V-maskine, og sikrer 50 % mere strøm, kører ved 50 % lavere temperatur og leverer 33 % mere driftstid end deres eget kraftfude M18 B9 9.0 Ah-batteri - hvilket hæver ydeevnen i hele M18-systemet markant.

- Da vi lancerede vores M18 Redlithium-Ion High Demand 9.0 Ah-batteri for blot to år siden, ændrede det fuldstændigt opfattelsen af og forventningerne til, hvad batteridrevet værktøj kan. Denne batteriteknologi kombineret med vores avancerede motor og elektronik leverer langt mere, end det før har været muligt med batteriteknologi, siger Tobias Jönsson, der er Product Manager hos Milwaukee.

Han tilføjer:

- Nu revolutionerer vi endnu engang arbejdspladsen med lanceringen af M18 HB12 - 18 V 12.0 Ah High Output-batteriet, som er blevet komplet udviklet fra bunden med den bedste kombination af celleteknologi, konstruktion og elektronik, der nogensinde er anvendt i et professionelt batterisystem. Det er en utrolig bedrift inden for udvikling af batterier, der sikrer mere strøm, lavere temperaturer og længere driftstid end vores M18 B9 9.0 Ah-batteri. Og vi kan opnå dette uden, at brugerne skal ud og investere i et helt nyt system. Kort sagt er det et betydeligt fremskridt inden for batteridreven teknologi og fremtiden på den batteridrevne arbejdsplads.

Celleteknologi og batteridesign
Det nye 12.0 Ah-batteri gør brug af en helt ny celleteknologi, der er et massivt fremskridt, når det kommer til batteriets styrke og kapacitet. For at kunne udnytte de kraftige celler fuldt ud har Milwaukee videreudviklet ydelsessystemet og kommunikationen i batterielektronikken. Disse fremskridt bidrager til at levere samme kraft som 230V-værktøj i en række nye M18 Fuel-produkter og hæver ydeevnen i hele M18-systemet, hvilket sikrer højere hastighed og fuld kapacitet frem til afladningen.

Derudover gjorde den massive øgning af styrken det vigtigt, at Milwaukee reducerede varmeudviklingen via celler med lavere impedans og optimeret batteriopbygning. Resultatet er et batteri med 50 % lavere temperatur end M18 B9, så brugerne kan arbejde hårdere og i længere tid uden at skulle bekymre sig om overophedede batterier. Når M18 HB12-batteriet kombineres med den kulfrie Powerstate-motor og Redlink Plus-elektronikken, leverer det 33 % længere driftstid end M18 B9, hvilket sikrer, at ledningen endeligt kan klippes på byggepladsen.

Det avancerede batteridesign i M18 HB12-batteriet gør, at batteriet fungerer godt i koldt vejr, og det kan arbejde på krævende opgaver ned til -28 grader.


Det nye 12.0 Ah-batteri fås som et enkelt batteri (M18 HB12) eller som et sæt med to batterier og en M12-M18-hurtiglader (M18 HNRG-122).

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

28/8 2018
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.