Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Otte kg. kombihammer på batteriFoto: Milwaukee.

Otte kg. kombihammer på batteri

M18 Fuel kombihammer leverer samme kraft som en 230V hammer af samme størrelse og har elektronisk kobling for maksimal kontrol og sikkerhed under brug

Del artiklen på

Milwaukee præsenterer sin hurtigst borende og hårdestslående batteridrevne SDS-Max bore- og nedbrydningshammer nogensinde, M18 FMH.

- Til trods for det stigende antal batteridrevne hammerløsninger på byggepladserne, så er der stadig en lang række opgaver med høje kapacitetskrav, der kræver brug af 230V borehammere. De større, batteridrevne løsninger mangler den kapacitet og hastighed, der kræves til disse opgaver, og derfor fortsætter brugerne med deres borehammere med ledning, siger Tobias Jönsson, der er product manager hos Milwaukee.

- Det kan vi ændre på takket være de mange og store fordele ved den batteribaserede M18 Fuel-teknologi med den bedst ydende kombihammer i virksomhedens historie. Ud over fordelene ved at slippe for ledninger og generatorer, så borer den faktisk hurtigere end et tilsvarende 230V værktøj, siger han videre.

Sikker boring og nedbrydning
Når kombihammeren er udstyret med Milwaukees nye M18 High Output 12,0-batteri (M18 HB12), kan den mejsle op til et halvt ton materiale på én opladning. Det nye High Output M18 HB12-batteri leverer 50 % mere effekt, kører med 50 % lavere temperatur og leverer 33 % mere driftstid end M18 Redlithium-Ion 9,0 Ah-batteriet (M18 B9).

Det nye værktøj indeholder også Milwaukees nyudviklede, elektriske Autostop-kobling, der giver mere sikker boring og nedbrydning. Koblingen træder i funktion, når værktøjet sætter sig fast. Derved kan værktøjet kun rotere 45 grader i stedet for typisk en rotation på 360 grader, som brugere ofte oplever med andre hamre i denne klasse.

Ved hjælp af One-Key kan brugerne bl.a. spore og sikre borehammeren. Den integrerede værktøjssporing i One-Key giver et ekstra lag beskyttelse mod tyveri, og hvis værktøjet forsvinder kan det låses trådløs med mobilen. Den brugervenlige værktøjs- og udstyrsadministration giver et online redskab til at holde styr på hele flådens udstyr.

Den nye M18 Fuel One-Key SDS-Max kombihammer indgår i M18-systemet, der nu tilbyder mere end 145 elværktøjer.

-kj

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

18/2 2019
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.