Aktuelle nyheder - Værktøj & arbejdstøj

Slut med sløvt værktøj og udstyr De nye diamantslibesten til vådsliberne T7 og T8 fås i tre udgaver - fin, ekstra fin og grov.

Slut med sløvt værktøj og udstyr

SPONSORERET INDHOLD: Den svenske fabrikant af slibeprodukter, Tormek, har lige Lanceret en håndfuld skarpe nyheder, som alle sammen kan købes hos odenseanske Dorch & Danola

Del artiklen på

De nye Tormek-produkter omfatter nye diamantslibesten til vådsliberne T7 og T8, ny multi-
baseholder samt en spændende Tormek-opgradering. I modsætning til de normale slibesten til vådsliberen modstår diamantslibestenene meget mere, holder exceptionelt lang tid og skal ikke rettes op som en almindelig slibesten. Diamant er kendt som verdens hårdeste materiale, og er næsten dobbelt så hårdt som kubisk bornitrid (CBN).

Med de nye diamantslibesten til vådsliberne T7 og T8 er du sikret skarpt værktøj, uanset hvor meget du bruger den. Diamantslibestenene fås i tre udgaver - fin, ekstra fin og grov, som har forskellige brugsmuligheder. Alle slibestenene er 250 mm i stendiameter.

Læs mere under billedet...
Tormek T8 inkl. accessories.

Blandt nyheder findes også Tormeks nye fine diamantslibesten (DF-250). Med den er det intet problem at slibe alle typer materiale, herunder stål, keramik og karbid. Du opnår en fantastisk fin slibeflade med denne nye diamantsten fra Tormek.

Med den ekstra fine diamantslibesten (DE-250), kan du opnå endnu finere finish end med den fine diamantslibesten (DF-250). Denne fine slibesten er specielt god til udskæringsværktøj eller køkkenknive, hvor finesse er et must.

Tormek er kendt for kvalitetshåndværk, brugervenlighed og holdbare produkter til vådslibning. Tormeks produkter produceres på Tormeks egen fabrik i Lindesberg i Sverige, og virksomheden har siden 1970’erne leveret kvalitetsslibeværktøj til kunder over hele kloden, og har på den måde hjulpet mange tømrer, udskærer og møbelfabrikanter.

Dorch & Danola har været forhandler af Tormeks vådslibere og tilbehør i mange år, og har
en fantastisk udstilling og knowhow omkring Tormeks produkter. Har du brug for hjælp eller vejledning i produkterne og deres brugsmål, er det bare med at spørge i butikken eller via mail og Facebook. Der sidder altid en ekspert klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige Tormek-produkt til dig.

Alle nyhederne fra Tormek findes i Dorch & Danolas butik i Odense eller på hjemmesiden.

 

 

 

Læs mere om Værktøj & arbejdstøj

6/9 2018
VærktøjAkku værktøjBefæstigelseEl værktøjIndustriel malingIndustristøvsugereIsoleringsholderKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingMaterielopbevaringRustfri skruerSikkerhedSkruerSnavsspray Eco venlig systemStål skruerTekniske produkterTyverimærkning værktøjVærktøjskasserVærktøjsmaskinerTilføj dit firma her.
Send en mail.