LCA
LCA
scroll
Tag det gamle elværktøj med i byggecentret- Vi er allerede klar til at modtage det elværktøj, som vores kunder har liggende. Så de skal endelig ikke tøve med at komme ned til os, lyder det fra Jesper Nielsen.

Tag det gamle elværktøj med i byggecentret

Bygma og El Recycling har indgået et samarbejde, der betyder, at kunderne kan aflevere udtjent elværktøj i deres lokale Bygma-forretning. Det er et samarbejde, der både kommer miljøet og lokale foreninger til gode

Nu tager Bygma det næste skridt mod mindre ressourcespild med den danske virksomhed El Recycling, der har specialiseret sig i at give kasseret elværktøj nyt liv.

Samarbejdet går ud på, at kundernes elværktøj der enten samler støv eller skal kasseres, i stedet kan afleveres i den lokale Bygma-forretning, der sender det afsted til El Recycling.

- Vi er glade for vores nye samarbejde med El Recycling. Vi har et stort fokus på at bidrage positivt til det ansvarlige byggeri og mindske ressourcespildet, lyder det Jesper Nielsen, der er direktør i Bygma Næstved, der er en af de forretninger, der er med i samarbejdet.

Jesper Nielsen tror, at det bliver den tætte relation til kunderne, der bliver den afgørende faktor i det nye samarbejde. Det er dog ikke en tanke, der holder ham oppe om natten.

- Vi har fokus på det, vi er gode til hos Bygma – og det er de stærke kunderelationer og den grønne omstilling inden for byggeriet. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at vi sammen med vores kunder kan lykkes med det her nye initiativ, siger han.

Direktøren fra Næstved er samtidig overbevist om, at der gemmer sig masser af elværktøj ude hos kunderne.

- Vi ser det som en fantastisk mulighed for at nedbringe ressourcespildet hos håndværkerne, lyder det.

Det er ikke kun ressourcespildet, der er i fokus med det nye samarbejde. Foreningerne i lokalområderne kan også se frem til at få noget ud af det nye initiativ. Det er nemlig tanken, at beløbet, der kommer retur fra El Recycling, fordobles, og en gang om året sendes det til en lokal forening, som den lokale Bygma og kunderne ønsker at støtte.

- Er man kunde hos Bygma, så handler man hos en familievirksomhed med et erklæret mål om at bidrage positivt til samfundet såvel som lokalområdet. Derfor giver vi vores kunder muligheden for at støtte det lokale foreningsliv, siger Jesper Nielsen og tilføjer:

- Vores forretningers tilknytning til lokalområdet er noget specielt. Derfor er det også vores opgave hele tiden at udfordre os selv på, hvordan vi kan skabe værdi, der ikke kun har udgangspunkt i forretningernes fire vægge. Det tror vi på, at vores nye samarbejde kommer til at gøre.

Det er Bygmas region Øst – SØ, der er valgt som testregion til samarbejdet med El Recycling. Regionen omfatter Bygma-forretningerne i Haslev, Hårlev, Køge, Nexø, Nykøbing F, Næstved, Ringsted, Rønne, Rønnede, Sorø og Store Heddinge.

-dc

5/12 2023