LCA
LCA
scroll
Virtuel skrædder skal gøre det lettere at designe de helt rigtige arbejdsbukser

Virtuel skrædder skal gøre det lettere at designe de helt rigtige arbejdsbukser

En avanceret algoritme matcher krav til bukserne med lige præcis den model i Blåkläders sortiment, der passer bedst til kravene

Blåkläder har gennem årene udvidet antallet af håndværkerbukser til både mænd og kvinder.

Det gør, at virksomheden i dag producerer 3894 unikke håndværkerbukser i forskellige pasformer og designs.

Og selvom man skulle tro, at det var tilstrækkeligt for at finde et perfekt match, lancerer Blåkläder nu det, der bedst af alt kan betegnes som en datingside for håndværkere og håndværkerbukser.

Blåkläder Matchmaker er således en virtuel skrædder, hvor brugeren skal svare på en række spørgsmål om kravene til blandt andet slidstyrke, strækbarhed, funktionalitet, pasform og høj synlighed.

En avanceret algoritme matcher derefter håndværkerens krav til bukserne med lige præcis den model i Blåkläders sortiment, der passer bedst til kravene.

- Vi har brugt de seneste 50 år på at udvikle håndværkerbukser i et hav af varianter. Det tager godt to år at nå i mål med vores håndværkerbukser fra den første streg på papiret i designafdelingen, til bukserne syes på fabrikken.

- Hver buksemodel har sin egen helt unikke pasform for på bedste vis at imødekomme kravene til funktionalitet, holdbarhed og design. Men selv med så mange valgmuligheder kan man godt føle, at det ikke er kærlighed ved første blik.

- Derfor har vi lanceret en avanceret virtuel skrædder, der matchmaker håndværkerben med bukser. Både til kvinder og mænd. Det skulle gerne føre til evig kærlighed på buksefronten, siger René Christiansen, Country Manager for Blåkläder Workwear i Danmark.

Blåkläders 3894 unikke håndværkerbukser opdateres løbende for at leve op til kravene fra de håndværkere, der bruger dem hver eneste dag.

Det kan være et spørgsmål om ekstra plads i lommerne, øget slidstyrke bestemte steder eller en lille justering af tekstiler, sømme eller lynlåse, der hele tiden testes for at øge holdbarheden og brugbarheden.

Det hele sker i Blåkläders test-laboratorium og af uafhængige test-virksomheder.

- Vi går efter at designe bukser, der føles, som om de er skræddersyet til den enkelte bruger. Det kræver et intenst fokus på selv de mindste detaljer.

- Især i formgivningen af benene, der stiller store krav til pasformen, alt efter hvilke opgaver man arbejder med, siger RoseMarie Näsström, produktudvikler i Blåkläder.

-dc

22/5 2024