left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - Byggeri

Håndværkerbutik vinder pris for e-handel

Håndværkerbutik vinder pris for e-handel

AO har vundet FDIH's e-handelspris, som lægger vægt på, hvordan kanalerne bliver brugt til at styrke kunderelationerne

Del artiklen på

Byggegrossisten A&O Johansen har vundet FDIH's (Foreningen for Dansk Internet Handel) e-handelspris i kategorien bedste omni-channel. Det er anden gang på fire år, at AO løber med prisen i kategorien, som handler om at få alle kanaler til at spille sammen med kunden i centrum.

- År efter år sætter AO standarden for, hvordan man bruger webshoppen og den digitale udvikling til at øge omsætningen i butikken og styrke relationerne til kunderne, lyder det i begrundelsen fra FDIH.

- Det er jo altid dejligt at få ros, og når det er via branchens mest prestigefyldte e-handelsprisuddeling, er det ekstra sjovt. Det er et resultat af, at vi i mange år har fokuseret på kundens behov og via nye teknologier skabe sammenhæng mellem fysiske butikker og digitale kanaler, siger Stefan Funch Jensen, der er direktør for e-handel og marketing hos AO.

Virksomheden vandt også omni-channel prisen i 2016 og blev i år også nummer to i kategorien bedste BtB, som man også vandt i 2016. I år blev man dog slået af DLG i denne kategori. I 2012 vandt AO i kategorien mobil e-handel og services, der stadig er en vigtig prioritering. Håndværkerbutikken har i år som en af de første detailbutikker herhjemme indført fuld selvbetjening fra mobiltelefonen i håndværkerbutikkerne.

- Der er en nok nogle, som har en opfattelse af, at håndværkere og byggebranchen ikke er specielt omstillingsparate og digitale. Men det synes jeg, at vi modbeviser ved at være på forkant i hele dansk detailhandel. De her løsninger kunne ikke lykkes, hvis ikke vores kunder var parate til dem, siger Stefan Funch Jensen.

-kj

Læs mere om Byggeri

29/5 2019
AfskærmningAlu stigerAmeringsnetBrancheforeningBrandsikring konstruktionBrandsikring lineær fugerBrandsikring lukningBrandsikring træBrandskalsikringBrandspjældBrandstigerBygningsrenoveringByrumsinventarCarportanlægCykeloverdækningDiamantskæring/ -boringEtagebyggeriGarageanlægGarageporteGipspladerHovedentrepriseIndustriel malingIndustriporteInstitutionsbyggeriJordvarmeKabelkanalerKonstruktions markeringsmalingLinie markeringsmalingListerLofterMaterielopbevaringMultistigerOmbygningPavillonerPortautomatikPorteRabatkoderRullestilladsSandwichpanelerSnavsspray Eco venlig systemSportsløsningerStålprofilerStigerStilladserTekniske maleprodukterTeleskopstigerTotalentrepriseTotalrenoveringTrappestigerTræVarmepumperVæggeVægstigerWienerstigerTilføj dit firma her.
Send en mail.