LCA
LCA
scroll
Zøllner på rov i BarslundSidste år havde Barslund en omsætning på knap 900 millioner kroner. Foto: Barslund.

Zøllner på rov i Barslund

Barslunds ejendomme, maskiner og en større entreprise overgår til det tidligere datterselskab sammen med cirka 40 af konkursboets medarbejdere

Konkursboet efter Barslund har netop lukket en aftale med Zøllner om overtagelse af Barslunds ejendomme, maskiner og en større entreprise.

Ved overdragelsen fortsætter cirka 40 af konkursboets medarbejdere hos Zøllner. 

Indtil april 2020 var Barslund-koncernen ejer af halvdelen af Zøllner A/S, hvor selskabets stifter og direktør - Karl Johan Zøllner - købte Barslund-koncernen ud som medejer af selskabet. Karl Johan Zøllner har siden da været eneejer af Zøllner A/S.

Kuratorerne i konkursboet - advokat Henrik Steen Jensen, Holst, Advokater og advokat Christian Jul Madsen, Kromann Reumert - er kede af, at det ikke lykkedes at sikre en større del af virksomheden og medarbejderne en fremtid, men er glade for, at det trods alt lykkedes at få en del af virksomheden og medarbejderne videre.

Direktør Karl Johan Zøllner oplyser, at det har været et hektisk og intensivt forløb og at han ser frem til at videreudvikle Zøllner-koncernen med baggrund i de kompetencer og den know-how, som koncernen har fået tilført ved overtagelse af en del af Barslund.

-dc

 

1/12 2021