LCA
LCA
scroll
Vindues- og dørproducent: 'For os handler messen om de gode snakke'Stemningsbilleder fra Rationels deltagelse ved byggerimessen i 2018. Foto: Rationel.

Vindues- og dørproducent: 'For os handler messen om de gode snakke'

SPONSORERET INDHOLD: Rationel har været deltager siden messens begyndelse, og vindues- og dørproducenten salgskonsulenter står igen i år klar. Således ser de frem til endnu en gang at møde forhandlere og håndværkere i øjenhøjde

For Rationel handler deltagelsen på årets byggerimesse i høj grad om at mødes med sine kunder i trælasten. På vindues- og dørproducentens stand er der plads til at lytte og give faglige råd, men også til en hyggesnak om løst og fast.

Siden messen startede, har Rationel været talstærkt til stede hver gang. Messe efter messe har alle producentens sælgere stået klar til at tale med både forhandlere og håndværkere.

- Vi kommer til at være på messen, præcis som vi plejer. Vi udstiller vores produkter for forhandlere og håndværkere fra hele landet, men for os handler messen i særdeleshed om de gode snakke om, hvad der rører sig på markedet, og ikke mindst at skabe og bevare de gode relationer, fortæller Lars Peetz-Schou, salgsdirektør hos Rationel. Han uddyber:

- Og så vil vi rigtigt gerne støtte op om forhandlerne og arrangørerne bag messen, der er den eneste store og landsdækkende messe i vores branche.

Få en på opleveren på stand A1548
Besøgende kan vanligvis finde Rationel lå stand A1548. På den 90 m2 store stand i Hal A kan man komme helt tæt på Rationels produkter.

Rationel vil også have et interaktivt håndværkerhjørne. De besøgende kan se og prøve, hvor let det er at afmontere rammen på Rationels vinduer med det unikke klikrammebeslag. Og hvis de skulle have brug for en gennemgang af håndteringen, er der råd at hente:

- På standen vil to af vores medarbejdere, der er uddannet håndværkere, vise, hvordan man nemt kan arbejde med vores produkter på byggepladsen. De kan også besvare alle andre typer af tekniske spørgsmål om vores produkter, forklarer Lars Peetz-Schou.

Selvom mødet med samarbejdspartnere og kollegaer er vigtigt for de besøgende, er der også plads til det faglige. Der er rig mulighed for at høre om, hvordan producenterne vil håndtere kommende tiltag og lovgivning indenfor byggebranchen. Der kommer nemlig løbende nye krav til bl.a. energi og bæredygtighed, hvor f.eks. en skærpelse af Bygningsreglementet trådte i kraft fra 1. januar i år.

- Kunder og samarbejdspartnere skal fortsat trygt kunne anvende Rationels vinduer og døre. Derfor står vi naturligvis klar til at hjælpe besøgende med at forstå og imødekomme disse krav, siger salgsdirektøren.

20/3 2023